Triglav osiguranje d.d. i PBZ d.d. ponovno uz Urbanovo

urbanovo2016-vijestiVeć petu godinu zaredom Urbanovo kao najveća eno-gastronomska manifestacija u regiji uživa vjetar u leđa stalnih zlatnih sponzora.

Nove ugovore o poslovnoj suradnji s predsjednikom Društva međimurskih vinara i vinogradara Hortus Croatiae Davidom Štamparom, ovih su dana potpisali Denis Sanjković, direktor Triglav osiguranja d.d. Regije sjever te Bojan Blažeka, direktor Centra za poslovanje s poduzećima PBZ-a Podružnice Međimurje.

Kad vas toliko godina uzastopce prate jedna od najvećih osiguravajućih kuća, kao i jedna od najvećih bankarskih institucija u Hrvatskoj, tada znamo da imamo kvalitetan proizvod i manifestaciju koja ne promiče samo nas vinare, već i cjelokupni međimurski turizam i našu županiju. Zahvaljujem se našim vjernim partnerima i uvjeren sam da ćemo i ove godine nastaviti trend rasta te da nas očekuje najbolje Urbanovo dosad – istaknuo je Štampar.

Poznata je teza da se dobitna kombinacija ne mijenja, a višegodišnje partnerstvo dokaz je povjerenja i zadovoljstva kako organizatora manifestacije tako i vjernih poslovnih partnera.


triglav3
pbz1