Natrag

[POZIV] Festival Pušipela 2023.

S osobitim Vas zadovoljstvom pozivamo na URBANOVO 2023. – najveću međunarodnu izložbu vina i vinogradarske opreme u kontinentalnom dijelu Hrvatske koja će se održati u Štrigovi od 12. do 14. svibnja 2023. godine. URBANOVO će i ove godine u svojem 21. izdanju ponovno opravdati imidž jednog od najznačajnijih događanja u Hrvatskoj, zbog čega ima potporu Vlade, resornih ministarstava, Hrvatske turističke zajednice te Međimurske županije.

U cilju promocije kulture pijenja vina, te Međimurske vinske ceste na kojoj se nalaze brojne vinske kušaone, restorani i drugi ugostiteljski objekti koji nude autohtone prehrambene proizvode, URBANOVO je tijekom godina svojeg održavanja postalo važan segment u promociji turističkih potencijala Međimurja i Hrvatske, a time i važno mjesto susreta i upoznavanja s novim poslovnim mogućnostima za sve gospodarske subjekte koji posluju ili žele poslovati na području gospodarski najrazvijenijih dijelova Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Osim što ćete nam biti dragi i uvaženi gost, ovim putem slobodni smo Vam ponuditi mogućnost izlaganja svojih proizvoda i usluga u čuvanom vanjskom dijelu izložbenog prostora.

Za sve Vaše dodatne upite molimo da nas kontaktirate putem elektroničke pošte tz@strigova.info ili telefonski na +385 40 851 325; +385 99 2 851 325

Poziv – Word

Prijavnica – Word

Opći uvjeti izlaganja – Word

Korištenjem stranice urbanovo.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Pravila privatnosti