Natrag

[POZIV] Festival Pušipela 2024.

S osobitim Vas zadovoljstvom pozivamo na URBANOVO 2024. – najveću međunarodnu izložbu vina i vinogradarske opreme u kontinentalnom dijelu Hrvatske koja će se održati u Štrigovi od 17. do 19. svibnja 2024. godine. URBANOVO će i ove godine u svojem 22. izdanju ponovno opravdati imidž jednog od najznačajnijih događanja u Hrvatskoj, zbog čega ima potporu resornih ministarstava, Hrvatske turističke zajednice te Međimurske županije.

U cilju promocije kulture pijenja vina, te Međimurske vinske ceste na kojoj se nalaze brojne vinske kušaone, restorani i drugi ugostiteljski objekti koji nude autohtone prehrambene proizvode, URBANOVO je tijekom godina svojeg održavanja postalo važan segment u promociji turističkih potencijala Međimurja i Hrvatske, a time i važno mjesto susreta i upoznavanja s novim poslovnim mogućnostima za sve gospodarske subjekte koji posluju ili žele poslovati na području gospodarski najrazvijenijih dijelova Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Osim što ćete nam biti dragi i uvaženi gost, ovim putem slobodni smo Vam ponuditi mogućnost izlaganja svojih proizvoda i usluga u čuvanom vanjskom dijelu izložbenog prostora.

Za sve Vaše dodatne upite molimo da nas kontaktirate putem elektroničke pošte tz@strigova.info ili telefonski na +385 40 851 325; +385 99 2 851 325

Poziv – PDF

Prijavnica – PDF

Opći uvjeti izlaganja – PDF

Korištenjem stranice urbanovo.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Pravila privatnosti