Natrag

Doživite jedinstveno iskustvo okusa na „Urbanovo Gurman tjednu“

Sve su bliže dani vina na Međimurskoj vinskoj cesti i 23. izdanje nadaleko poznate eno – gastronomske manifestacije URBANOVO 2024.

Središnji događaj Urbanova je Festival Pušipela koji se održava od 17. do 19. svibnja u Domu kulture u Štrigovi. Samom Festivalu Pušipela prethodi „Urbanovo Gurman tjedan“ koji traje od 3. do 19. svibnja.

Prilika je to da uživate u neodoljivim kombinacijama najfinijih jela i izvrsnih međimurskih vina. Restorani će po promotivnoj cijeni u ponudi imati menije koji uključuju tri slijeda jela, a uz svaki slijed jela dobiva se čaša vina.

Restorani koji su pripremili posebne menije savršeno uparene s vinima međimurskih vinara su: Bistro Beška, Restoran Bajzovi dvori, Restoran & Bar Boccone, Restoran Mala Hiža, Restoran Mamica i Restoran Stari grad.

Budite dio ove jedinstvene manifestacije koja slavi bogatstvo okusa Međimurja. Rezervirajte svoje mjesto i krenite na nezaboravnu gastronomsku avanturu.

Korištenjem stranice urbanovo.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Pravila privatnosti