Natrag

Urbanovo i Triglav osiguranje već 11 godina zajedno

Više od 10 godina Triglav osiguranje d.d. vjeran je zlatni pratitelj Urbanovog. Ugovor o poslovnoj suradnji ponovno u ulozi zlatnog sponzora manifestacije Urbanovo potpisali su direktor Triglav osiguranja d.d. Podružnice Čakovec Denis Sanjković i predsjednik Društva vinogradara i vinara Međimurja „Hortus Croatiae“ Štrigova, Robert Horvat.

Triglav osiguranje d.d. kao tržišni lider u Međimurskoj županiji sponzorstvima i donacijama potpomaže brojne lokalne manifestacije, a pogotovo Urbanovo koje je najveća eno-gastronomska manifestaciju na ovom području.

  • Više od deset godina Triglav osiguranje je uz nas, to nas čini sretnim i ponosnim organizatorom Urbanovog te nam potvrđuje da smo izabrali kvalitetnog osiguratelja u svim smjerovima. Takvo prijateljstvo je dokaz da imamo kvalitetnu manifestaciju koja ne promiče samo vinare nego cjelokupni međimurski turizam. – rekao je Robert Horvat, novi predsjednik Društva vinogradara i vinara Međimurja „Hortus Croatiae“.

Potvrdio je to i Denis Sanjković te dodao da je Triglav osiguranje ponosan partner ove manifestacije koja svake godine, uz promicanje vina nastalih na bajkovitim međimurskim obroncima, sve vinske hedoniste i entuzijaste upoznaje s bogatim međimurskim identitetom i tradicijom.

  • Upravo je tradicija jedan od epiteta zbog kojeg Triglav osiguranje slovi kao jedna od najstarijih osigurateljnih kuća u Hrvatskoj. Stoga se veselimo i ove godine pozvati sve zainteresirane da posjete Urbanovo, gdje će Triglav osigurati ono neopipljivo, dobru atmosferu. – rekao je Sanjković, direktor Triglav osiguranja d.d. Podružnice Čakovec.

Korištenjem stranice urbanovo.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Pravila privatnosti