Natrag

URBANOVO IMA NOVO RUHO!

Dragi Urbanovci,

Kao uvod u ovogodišnje Urbanovo u proteklih mjesec dana putem naših web alata tražili smo vas da sudjelujete u izradi novog vizualnog izgleda Urbanovog. Bili ste super! Odaziv je bio puno veći od očekivanja, a predložena rješenja maštovita, kvalitetna i kreativna…kao i Urbanovo!

Zahvaljujemo se svim prijaviteljima na Javni poziv za izradu logotipa naše manifestacije. Pristiglo nam je ukupno 66 pojedinačnih prijava i 133 prijedloga/rješenja što pokazuje i veliki interes dizajnera, ali i nama pokazuje da naša manifestacija raste i širi utjecaj van granica „lijepe naše“. Od srca vam još jednom hvala na kreativnosti i trudu koji ste uložili u izradu vaših prijedloga.

Prezentacija svih pristiglih prijedloga pred našim je Povjerenstvom bila numerirana (tj. šifrirana i anonimna) i izbor nam nije bio lagan.

Na kraju, odabrali smo rješenje tvrtke BAGGIZ j.d.o.o. , a izabrani logo možete vidjeti na našim web stranicama i FB profilu.

VIDIMO SE NA URBANOVU!!!
BUDE NAM SUPER!!!

Srdačno,

PREDSJEDNIK DRUŠTVA HORTUS CROATIAE
David Štampar

Korištenjem stranice urbanovo.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Pravila privatnosti