Natrag

Triglav osiguranje d.d. i PBZ d.d. ponovno uz Urbanovo

urbanovo2016-vijestiVeć petu godinu zaredom Urbanovo kao najveća eno-gastronomska manifestacija u regiji uživa vjetar u leđa stalnih zlatnih sponzora.

Nove ugovore o poslovnoj suradnji s predsjednikom Društva međimurskih vinara i vinogradara Hortus Croatiae Davidom Štamparom, ovih su dana potpisali Denis Sanjković, direktor Triglav osiguranja d.d. Regije sjever te Bojan Blažeka, direktor Centra za poslovanje s poduzećima PBZ-a Podružnice Međimurje.

[su_quote]Kad vas toliko godina uzastopce prate jedna od najvećih osiguravajućih kuća, kao i jedna od najvećih bankarskih institucija u Hrvatskoj, tada znamo da imamo kvalitetan proizvod i manifestaciju koja ne promiče samo nas vinare, već i cjelokupni međimurski turizam i našu županiju. Zahvaljujem se našim vjernim partnerima i uvjeren sam da ćemo i ove godine nastaviti trend rasta te da nas očekuje najbolje Urbanovo dosad – istaknuo je Štampar. [/su_quote]

Poznata je teza da se dobitna kombinacija ne mijenja, a višegodišnje partnerstvo dokaz je povjerenja i zadovoljstva kako organizatora manifestacije tako i vjernih poslovnih partnera.


[su_row] [su_column size=”1/2″]triglav3[/su_column] [su_column size=”1/2″]pbz1[/su_column] [/su_row]

Korištenjem stranice urbanovo.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Pravila privatnosti