Natrag

Zlatni pratitelj URBANOVOG – Triglav osiguranje d.d.

triglav-sponzor-urbanovo2015Već četvrtu godinu zaredom, jedna od najjačih osiguravajućih kuća u Hrvatskoj, Triglav osiguranje d.d. i dalje ostaje zlatni pratitelj najveće eno-gastronomske manifestacije u regiji URBANOVO 2015. Novi zlatni sponzorski ugovor potpisali su danas u Čakovcu Denis Sanjković, direktor Triglav osiguranja d.d. Regije sjever te u ime glavnog organizatora Društva međimurskih vinara i vinogradara Hortus Croatiae, prije dva mjeseca novoizabrani predsjednik udruge David Štampar.

“Siguran sam da će i ovogodišnje izdanje URBANOVOG biti pun pogodak, a mi na eminentni sajam vina, odnosno Festival pušipela koji će se održati od 15. do 17. svibnja u Štrigovi gledamo kao odličnu platformu za poslovne susrete i promociju naše tvrtke” – istaknuo je Sanjković.

Poznata je teza da se dobitna kombinacija ne mijenja, a višegodišnje partnerstvo dokaz je povjerenja i zadovoljstva kako organizatora manifestacije tako i vjernih poslovnih partnera, te naravno, posjetitelja manifestacije kojih je iz godine u godinu sve veći broj.

Korištenjem stranice urbanovo.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Pravila privatnosti