Natrag

PBZ d.d. ostaje vjerni prijatelj URBANOVOG

pbz-urbanovo-2015Ugled kojeg URBANOVO uživa među ljubiteljima vinske kapljice, ali i poslovnim partnerima iz dana u dan dobiva nove potvrde. Posljednja u nizu stigla je od Privredne banke Zagreb d.d. koja je i ove godine zlatni sponzor manifestacije.

Ugovor o novom zlatnom aranžmanu jučer su potpisali Bojan Blažeka, direktor Centra za poslovanje s poduzećima PBZ-a Podružnice Međimurje i David Štampar, predsjednik Društva međimurskih vinara i vinogradara Hortus Croatiae.

URBANOVO pokazuje napredak Međimurja kao vinske regije i poželjne turističke destinacije. Svojim uključivanjem u ovaj projekt tim PBZ-a nastoji podržati razvoj i napredak Međimurja, a Festival je sam po sebi eminentno mjesto koje spoja ljude u trudu i dobrom raspoloženju. Drago nam je biti dijelom te atmosfere – naglasio je Blažeka prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora u prostorijama PBZ-a u Čakovcu.

Korištenjem stranice urbanovo.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. Pravila privatnosti