Urbanovo je jednostavno najbolje!

Manifestacija Urbanovo proglašena je najboljom enogastro manifestacijom u Hrvatskoj.

VIŠE

 

 

Urbanovo je užitak za sva čula!

Netom završeni, deveti po redu Festival pušipela u Štrigovi u sklopu manifestacije Urbanovo, opravdao je sva očekivanja te svojim bogatim sadržajem i brojem posjetitelja dokazao da se svijest konzumenata vinske kapljice mijenja u željenom smjeru, a taj je promocija kulture pijenja vina.

VIŠE

 

 

Međunarodno ocjenjivanje vina, Štrigova 2017.

U sklopu najveće manifestacije u ovom dijelu Europe, Urbanovo, 5. i 6 svibnja 2017. održano je “Međunarodno ocjenjivanje vina, Štrigova 2017.” Organizator ocjenjivanja je Općina Štrigova u suorganizaciji Društva vinogradara i vinara “Hortus Croatiae”, Međimurske županije te Savjetodavne službe Čakovec.

VIŠE

 

 

 

Na Urbanovo s autobusom!

Za posjetitelje Festivala Pušipela – URBANOVO 2017. koji će se održavati u školskoj dvorani u Štrigovi od 19. do 21. svibnja 2017. godine, organizator je u suradnji s međimurskim autobusnim prijevoznicima osigurao prijevoz na relaciji Prelog-Čakovec-Štrigova i natrag.

VIŠE

 

 

Hrvatska poštanska banka d.d. zlatni sponzor Urbanovog!

Marketinški potencijal Urbanovog prepoznala je i najveća banka u hrvatskom vlasništvu, Hrvatska poštanska banka d.d. koja je postala novi zlatni sponzor ove manifestacije. Tomislav Marković, direktor Regionalnog centra za gospodarstvo – Čakovec i predsjednik Društva Hortus Croatiae David Štampar potpisali su u Čakovcu ugovor.

VIŠE

 

 

Urbanovo Night

Prezentacija međimurskih vinara i njihovih vina po ugostiteljskim objektima

VIŠE

 

 

Vinske radionice

Ove godine promijenili smo koncept vinskih radionica na način da smo ih osmislili kao uvertiru centralnom događaju Urbanovog, našem i vašem Festivalu Pušipela.
Organizirati ćemo ukupno 7 vinskih radionica u Čakovcu, Prelogu, Varaždinu i Koprivnici s raznolikim i zanimljivim temama.

VIŠE

 

 

Urbanovo Gurman tjedan

Prigodna ponuda povodom Urbanova 2017. u restoranima s oznakom Međimurski zlatni gurman.

VIŠE

 

 

Poziv izlagačima Urbanovo 2017

S osobitim Vas zadovoljstvom pozivamo na URBANOVO 2017. – najveću međunarodnu izložbu vina i vinogradarske opreme u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

VIŠE

 

 

Urbanovo i Triglav osiguranje opet zlatni par!

Već šestu godinu zaredom, Triglav osiguranje d.d. ostaje vjeran zlatni pratitelj Urbanovog. Ugovor o poslovnoj suradnji ponovno u ulozi zlatnog sponzora manifestacije potpisali su direktor Triglav osiguranja d.d. Podružnice Čakovec i Podružnice Varaždin Denis Sanjković i predsjednik organizatora, Društva međimurskih vinara i vinogradara Hortus Croatiae David Štampar.

VIŠE

 

 

Poziv na međunarodno ocjenjivanje vina

Dragi prijatelji vinari, pozivamo Vas na međunarodno ocjenjivanje vina koje će se održati 05. i 06. svibnja 2017. godine u kuriji Terbotz, Železna Gora 113, 40 312 Štrigova.

VIŠE